Nyt Fra Danmark - magasinet for Udedanskere
Søg på Nyt Fra Danmark:

Forside
Nyheder
Spørg om skat
Kontakt
 · Om os
 · Udgiver
 · Medarbejdere

Køb Dansk
Arkiv
Abonnement
Annoncer
Links
Syng med
Nyhedsbrev
Tip en ven

Nyt Fra Danmark
som startsideUdlandsdansker,
pænt nej tak
Udenlandsdanskere, udlandsdanskere, udedanskere. Kært barn har mange navne. "Nyt fra Danmark" foretrækker det sidste, som vi konsekvent søger at bringe i anvendelse.
Læs mere...


Webmaster:

Profil

Nyt fra Danmark er det globale danske blad.

Det eneste, der er skrevet og redigeret specielt for danske i alverdens lande - undtagen Danmark!

Og samtidig det største danske blad i verden - stadig uden for Danmark. Hele oplaget på godt 11.000 eksemplarer distribueres i udlandet (på nær nogle få hundrede eksemplarer).

Men Nyt fra Danmark er ikke et globaliseret foretagende. Vi er os selv, det vil sige et dansk aktieselskab, der ejes af sine stiftere og familien. Uafhængige af fremmede kapitalinteresser, men afhængige af vore tusinder af abonnenter - både de, der selv betaler for bladet og de, der får abonnementet betalt af en virksomhed.

Fra bladets første nummer i 1981 har det været idéen at henvende sig til udeboende danskere med udvalgt information om Danmark, og om de vilkår danske lever og arbejder under ude i verden. Nyt fra Danmark er skabt af journalister, der selv har boet i udlandet, og det redigeres efter det klassiske princip om tilstræbt objektivitet i reportagen, mens bladets holdning udtrykkes i ledende artikler.

Redaktionen lægger vægt på at frasortere den daglige danske mudren i andedammen for at koncentrere sig om de begivenheder, der kan blive til fodnoter i Danmarkshistorien. Samtidig sættes der focus på udedanskes rettigheder og pligter i forhold til det danske samfund.

Eventuelle henvendelser til Nyt Fra Danmark kan rettes til redaktion@nytfradanmark.dk

Mikrobryggerier
i krise
ØKONOMI Ølhunden glammer sikkert ikke mindre i økonomiske nedgangstider, men de øltørstige danskere køber billigt øl, når krisen kradser
Læs mere...
Ny bro til Operaen
KULTUR 10 tegnestuer kæmper om at få lov til at bygge den nye bro, skænket af A.P. Møller Fonden
Læs mere...

VDN ApS, (Nyt fra Danmark), Store Kongensgade 44 B, 1. sal, 1264 Kbh. K, tlf. +45 33 21 46 00