Nyt Fra Danmark - magasinet for Udedanskere
Søg på Nyt Fra Danmark:

Forside
Nyheder
Spørg om skat
Køb Dansk
Arkiv
Syng med

Kontakt
Abonnement
Annoncer
Links
Nyhedsbrev
Tip en ven

Nyt Fra Danmark
som startsideUdlandsdansker,
pænt nej tak
Udenlandsdanskere, udlandsdanskere, udedanskere. Kært barn har mange navne. "Nyt fra Danmark" foretrækker det sidste, som vi konsekvent søger at bringe i anvendelse.
Læs mere...


Webmaster:

Links


Spanien
Sømandskirken i Algeciras
Velkommen til hjemmesiden for Sømandskirken i Algeciras. Næsten hver dag modtager vi en avispakke fra Handelsflådens Velfærdsråd. Aviserne samler selvfølgelig ikke støv hos sømandspræsten; men bringes hurtigt ud til skibene
Radio Solymar
Hjemmesiden for Radio Solymar - den daglige nyhedstjeneste for danskere der bor på - eller har interesse i - Solkysten
Den Danske Kirke Øst for Málaga
Er samlingspunktet for de mange danskere på den spanske sydkyst, der bor øst for Malaga. Menigheden har sin egen danske præst men holder gudstjeneste - om lørdagen - i fire forskellige kirker i området.
SpainInfoGroup
SpainInfoGroup er én af de største og fyldestgørende web-portaler omhandlende hele Spaniens interessante byer og seværdigheder – og alt er på DANSK.
Den Danske Klub i Torre del Mar/Spanien
Den Danske Klub i Torre del Mar har ca. 300 medlemmer. Medlemmerne kommer fra hele la Axarquía (den østlige del af Málaga provins). Ca. 90% af medlemmerne er danskere, de resterende 10% er nordmænd, svenskere, englændere og spaniere
Zapin.net
Omfattende spansk portal for danskere, der bor i Spanien.
Club Nórdico
Club Nórdico är en nybildad förening i Fuengirola, Costa del Sol (Solkusten). Som framgår av namnet vänder vi oss i första hand till våra bröder och systrar från de nordiska länderna men även andra nationaliteter kan vara med. Vi välkomnar särskilt personer från vårt värdland Spanien
Norrbom Internet
Hjemmeside for skandinavere bosiddende på Costa del Sol med adgang til Finans-sider med kurser, næsten alle Skandinaviske Nyhedsmedier og hvor man kan kontrollere, om ens gæster ankommer rettidigt med fly fra de skandinaviske lufthavne.
Solkysten
Månedsmagasinet Solkysten er Spaniens ældste tidsskrift for skandinaver. Bladet kom på gaden første gang i november 1981
Margrethekirken, Iglesia Danesa
Dansk kirke for de mange danskere på Solkysten. Fra omkring 1960 fik forbedrede lønninger og længere ferier mange danskere til at drage udenlands. Det var ikke uden sammenhæng med, at pastor Eilif Krogager og Simon Spies udviklede deres rejseimperier, og som en følge af dette bosatte mange danskere sig i de følgende årtier sig på Costa del Sol.
Danske Venners Klub Torrevieja
Klubbens formål er at være klub for forskellige aktiviteter , hvoraf den første vil være petanque med senere mulighed for udvidelse til andre aktivitetsafdelinger
Skandinaviska Klubben i Barcelona
Avanceret hjemmeside for den skandinaviske klub i Barcelona.
Barcelona Mor
Hvis du er bosat i Barcelona og omegn og mor til et barn i 0-3 års alderen, så har du måske behov for og lyst til at mødes med andre danske mødre.
Canario.dk
Dansk hjemmeside om Kanarierøerne med alt, hvad man skal vide, hvis man vil besøge eller bosætte sig på den populære spanske øgruppe i Atlanterhavet ud for Afrikas nordvestkyst. F.eks. at der bor næsten to millioner indbyggere hvoraf ca. 790.000 bor på Gran Canaria. Derudover modtager vi ca. 9 - 10 mill. turister om året hvoraf de ca. 200.000 kommer fra Danmark.
Vi skandinaver
Vi Skandinaver är ett mediaföretag med bas i Palma de Mallorca, Spanien. Via våra tidningar presenterar vi Mallorca och Kanarieöarna från ett historiskt och aktuellt perspektiv, där vi lägger vikt på att lägga fram de goda sidorna av dessa paradisiska öar. Vi pratar med spännande människor som bor här, och letar hela tiden efter nya intressanta platser som vi kan presentera för våra läsare.
Mallorcanytt
En lokal nyhetsportal för skandinaver som bor på Mallorca med artikler om mennesker, steder, økonomi, virksomhedsprofiler, nyt fra EU, finansverdenen og den spanske politiske arena.
La Danesa - Nyheder fra Spanien
Dansk månedsblad med artikler om mennesker, steder, økonomi, virksomhedsprofiler, nyt fra EU, finansverdenen og den spanske politiske arena.
Spansk Dansk Samvirke
Club Danés er stedet hvor du kan være med i et fællesskab, medvirke i forskellige arrangementer og aktiviteter samt få råd og vejledning om at bo på Costa del Sol Vores klubhus ligger i den vestlige ende af Málaga provins, ved ved foden af Mijasbjergene mellem middelhavsbyerne Mijas Costa og Fuengirola og Mijas Pueblo. Medlemsantallet er mere 600, hvoraf de fleste er danskere.
Magasinet Dansk
Det danske blad på Costa Blanca. I Dansk vil du finde spændende artikler om mennesker, steder, økonomi, virksomhedsprofiler, nyt fra EU, finansverdenen og den spanske politiske arena. Lærerige artikler om strukturen i det land vi bor i, lokale nyheder, oversigt over kulturelle arrangementer samt ideer til nye oplevelser, når Danmark skal besøges.
Links2Spain
Hjemmeside på dansk med talrige link og informationer om Spanien
Anders And fylder 60 år i Danmark
KULTUR I USA er det Mickey Mouse, der er hovedpersonen, men i Danmark løber Anders And af med opmærksomheden - selv efter mange år på bagen
Læs mere...
Ny bro til Operaen
KULTUR 10 tegnestuer kæmper om at få lov til at bygge den nye bro, skænket af A.P. Møller Fonden
Læs mere...

VDN ApS, (Nyt fra Danmark), Store Kongensgade 44 B, 1. sal, 1264 Kbh. K, tlf. +45 33 21 46 00