Nyt Fra Danmark - magasinet for Udedanskere
Søg på Nyt Fra Danmark:

Forside
Nyheder
Spørg om skat
Køb Dansk
Arkiv
Syng med

Kontakt
Abonnement
Annoncer
Links
Nyhedsbrev
Tip en ven

Nyt Fra Danmark
som startsideUdlandsdansker,
pænt nej tak
Udenlandsdanskere, udlandsdanskere, udedanskere. Kært barn har mange navne. "Nyt fra Danmark" foretrækker det sidste, som vi konsekvent søger at bringe i anvendelse.
Læs mere...


Webmaster:

Links


Holland
Sababa.nl
Sababa.nl er oprettet i december 2003. Hjemmesiden fungerer som en kommunikations- og markedsplatform for diverse samfund i Holland, den giver information og tilbyder tjenester til turister, der besøger Holland.
Amsterdam in Holland
Hjemmesider for danskere i Amsterdam og Holland (fastboende eller besøgende)
ClubScandinavia
Vi er en expat organisasjon for svensker, dansker og nordmenn i Nederland. På våre sider finner du informasjon om hvordan det er å bo i Nederland, samt invitasjoner til en masse aktiviteter.
Sammenslutningen af Dansklærere i Nederland
Formålet er at tjene dansk-undervisningen for børn og voksne i Benelux og at varetage medlemmernes faglige og pædagogiske interesser.
Den Danske Sømandskirke i Rotterdam
Der har været dansk Sømandskirke i Rotterdam i Holland siden 1954. Til kirken er knyttet sømandspræsten, et seniorassistentpar og tre juniorassistenter, og kirken indgår i et samarbejde med Handelsflådens Velfærdsråd. Hver dag besøges de danske skibe, der anløber Rotterdam havn (ca. 1500 årligt).
Holger Danske
Holger Danske er en upolitisk forening, stiftet 25 juni 1992, som bl.a. har til formål at opretholde dansk skik og kultur, dels gennem sociale arrangementer, dels gennem informations virksomhed. Samtidig prøver foreningen at samle svar på en mængde praktiske spørgsmål, som naturligt opstår når man nu bor og arbejder uden for vores lille andedam, Danmark. Foreningen består af danskere her i området, primært med tilknytning til Geilenkirchen-Tyskland og Brunssum-Holland, samt Glons i Belgien. P.t. er der ca. 120 danske familier, hvoraf ca. 75 er medlem af Holger Danske.
dansker.nl
Vi er en gruppe danskere, der vokser hver uge, som har fundet ud af at mødes en gang imellem for at få en snak, en kop kaffe eller et par øl. Vi er en meget broget flok, der tæller både IT-chefer og praktikanter, yuippier og hippier - kort sagt, der er plads til alle. I starten kaldte vi os for AmsterDansk, men i august 2002 skiftede vi navn til dansker.nl fordi vi fik vores domaine navn.
Anders And fylder 60 år i Danmark
KULTUR I USA er det Mickey Mouse, der er hovedpersonen, men i Danmark løber Anders And af med opmærksomheden - selv efter mange år på bagen
Læs mere...
Ny bro til Operaen
KULTUR 10 tegnestuer kæmper om at få lov til at bygge den nye bro, skænket af A.P. Møller Fonden
Læs mere...

VDN ApS, (Nyt fra Danmark), Store Kongensgade 44 B, 1. sal, 1264 Kbh. K, tlf. +45 33 21 46 00