Nyt Fra Danmark - magasinet for Udedanskere
Søg på Nyt Fra Danmark:

Forside
Nyheder
Spørg om skat
Køb Dansk
Arkiv
Syng med

Kontakt
Abonnement
Annoncer
Links
Nyhedsbrev
Tip en ven

Nyt Fra Danmark
som startsideUdlandsdansker,
pænt nej tak
Udenlandsdanskere, udlandsdanskere, udedanskere. Kært barn har mange navne. "Nyt fra Danmark" foretrækker det sidste, som vi konsekvent søger at bringe i anvendelse.
Læs mere...


Webmaster:

Links


Generelle link af interesse for danskere i udlandet
Statsløse daner
Personlig hjemmeside, der kæmper for, at alle danskere i udlandet kan bevare deres danske stemmeret.(Vær forberedt på `Kong Christian stod ved højen Mast´ strømmende ud af højttalerne, hvis PC har lyden sat til)
Scandinavianabroad.net
scandinaviansabroad.net is a CV bank, a Job bank and a Network for spouses of employees posted abroad. scandinaviansabroad.net was established by the Ministries of Foreign Affairs of Denmark, Finland, Iceland, Norway and Sweden, the Confederation of Danish Industries and the Confederation of Swedish Enterprise
Dialogue with citizens and business
EU´s omfattende hjemmeside med målrettede oplysninger for folk, der planlægger at bosætte sig i et EU-land. Oplysningerne findes såvel på dansk som på de øvrige europæiske sprog
dk-mor-i-udlandet
Hjemmeside for maillisten af samme navn, som giver informationer om mailinglisten og desuden bliver brugt til at dele relevante informationer mellem gruppens medlemmer samt har presseomtale af maillistens aktiviteter.
Danelink
Engelsksproget dansk portal i samarbejde med Amazon med et imponerende antal link til danske organisationer og firmaer over alt i verden.
Ægteskaber uden grænser
Landsforening af dansk-udenlandske Ægtepar
Danes Worldwide
tidligere Dansk Samvirke
Danske Sømands- og Udlandskirker (DSUK)
Danske Sømands- og Udlandskirker er stiftet med det formål, at kunne bevare, udvikle og styrke den folkekirkelige indsats for danske statsborgere, som er i udlandet for at arbejde, studere eller er på ferie.
Den danske Israelsmission
Den danske Israelsmission udfører sit arbejde på den danske evangelisk-lutherske folkekirkes grund som udtryk for kirkens forpligtelse over for det jødiske folk.
Kirkenyheder fra Danmark
Det mellemkirkelige Råd er valgt til at varetage folkekirkens mellemkirkelige opgaver på landsplan, herunder tage stilling til folkekirkens medlemskab af nationale og internationale organisationer. På hjemmesiden kan man læse danske kirkenyheder på såvel dansk som engelsk.
Tosprogede børn
Eneste dansk hjemmeside med råd og vejledning om to/fler-sprogede børn
UDENRIGSMINISTERIETS ÆGTEFÆLLESAMMENSLUTNING
Ægtefællesammenslutningen arbejder på at synliggøre ægtefællers og partneres interesser overfor UM, både mænd og kvinder, udenlandsk og dansk fødte. Ægtefællesammenslutningen arbejder på at forbedre og informere om de specielle forhold, som familiemedlemmer - herunder også børn - til UM-ansatte står overfor både på udeposter og hjemme igen med henblik på arbejdsliv, skoleuddannelse, i tilfælde af skilsmisse og efter pensionering, m.v.
Danske ambassader og generalkonsulater i udlandet
Oversigt over samtlige danske ambassader og generalkonsulater i udlandet. Også oversigt over danske ambassader og repræsentationer, der er at finde på internettet
Nordic Resources
Welcome to Nordic Resources, the all new career site for Nordic professionals worldwide! Its our goal to provide an easily accessible forum for Nordic professionals to find new and exciting opportunities, working closely with the Nordic Business Associations and local industries
Udstationering.dk
Udstationering.dk er lavet for dig, der skal opholde dig i udlandet i en kortere eller længere periode. God fornøjelse med dit besøg
B&NNS; Radio International News At Noon
Danish news in english every day at noon (RealOne format)
Copenhagen Calling
Weekly Danish news in English (RealOne format)
Udvandrerne.dk
Udvandrerne.dk har til formål at slå bro mellem UDlandsdanskere og INDlandsdanskere. Her er samlet over 1000 gode og gratis råd fra små 100 lande om at flytte til udlandet for at bo, arbejde eller studere. Webstedet er samtidig et mødested, hvor alle har mulighed for at bidrage med et tip eller en kommentar. Ethvert bidrag offentliggøres straks, så brugeren fungerer selv som en slags redaktør.
DUO - Danskere med udenlandsk opvækst
Hjemmeside for flerkulturelle missionærbørn, der vokser op med en tredje kultur. Er du selv opvokset i udlandet - eller er du bare interesseret i at høre mere om multikulturel identitet, så vil du sikkert finde denne Web-site meget spændende!
Sattv.dk
Dansksproget hjemmeside om satellit TV med praktiske råd om, hvordan man kan se dansk TV i udlandet.
Udlændingestyrelsen
Denne hjemmeside henvender sig primært til personer, som vil søge om opholdstilladelse i Danmark samt andre, der gerne vil vide noget om udlændinges forhold i Danmark. På vores hjemmeside vil du kunne finde oplysninger om en lang række forhold, der vedrører vores arbejde med udlændingeområdet.
Verdensdansker.dk
Verdensdansker.dk er en wiki hvor danskere kan dele informationer om udlandsophold. Læs om baggrunden.
Cope - on top of the world
Survival kit for danskere på vej til udlandet, inspiration og vejledning til dem der bor uden for Danmarks grænser eller hjælp til dem er på vej hjem igen. Mette Weber, globetrotter på 17. år, forfatter til Når Penelope rejser med - Udstationering for hele familien international dansker, konfliktkonsulent, kommunikationstræner og crossculture coach deler ud af sin viden og erfaringer.
statsborger.dk - for dobbelt statsborgerskab
Udedanskere mister dansk statsborgerskab når de erhverver statsborgerskab i tilflytterlandet. Andre lande tillader allerede dobbelt statsborgerskab. statsborger.dk mener at det er i Danmarks bedste interesse at følge trop
Hjemvendte.dk
Hjemvendte.dk er lavet for dig, der har vendt næsen hjem til Danmark igen for at få fodfæste efter et kort eller længere ophold i udlandet.
Fjernundervisning af danske børn
Med økonomisk støtte fra Undervisningsministeriet kan danske børn i udlandet modtage fjernundervisning. Skolens undervisning dækker folkeskolens klasser i dansk fra børnehaveklasse til og med 10. klasse. Skolen giver elveverne mulighed for at arbejde med dansk sprog og kultur således at kontakten til Danmark kan fastholdes.
Farvel til
25-øren
HJEMMEFRA Man kan dog stadig får vekslet de gamle 25-ører i banken
Læs mere...
Ny bro til Operaen
KULTUR 10 tegnestuer kæmper om at få lov til at bygge den nye bro, skænket af A.P. Møller Fonden
Læs mere...

VDN ApS, (Nyt fra Danmark), Store Kongensgade 44 B, 1. sal, 1264 Kbh. K, tlf. +45 33 21 46 00