Nyt Fra Danmark - magasinet for Udedanskere
Søg på Nyt Fra Danmark:

Forside
Nyheder
Spørg om skat
Køb Dansk
Arkiv
Syng med

Kontakt
Abonnement
Annoncer
Links
Nyhedsbrev
Tip en ven

Nyt Fra Danmark
som startsideUdlandsdansker,
pænt nej tak
Udenlandsdanskere, udlandsdanskere, udedanskere. Kært barn har mange navne. "Nyt fra Danmark" foretrækker det sidste, som vi konsekvent søger at bringe i anvendelse.
Læs mere...


Webmaster:

Links


Japan
Viking Runners
Løbeklubben Viking Runners blev grundlagt i 1997 og har sin faste løbebane og mødested i Komazawa Olympic Park hver Søndag klokken 9.30. Vi er mellem 10 og 20 løbende skandinavier, som møder regelmæssigt op i parken.
Mandeklubben i Japan
Mandeklubben blev stiftet i 1993 og er en forening af danske mænd bosat i Japan i kortere eller længere tid. Denne hjemmeside er vores ansigt mod omverdenen. Hovedformålet med denne hjemmeside er at gøre information om kommende og tidligere arrangementer tilgængelig for medlemmer samt forhåbentlig tiltrække nye potentielle medlemmer.
Den Danske Forening i Japan (DDF)
DDF blev grundlagt i 1929 med det formål at vedligeholde interessen for og tilknytningen til Danmark samt styrke og bevare en følelse af samhørighed mellem danskere bosat i Japan. DDF afholder forskellige arrangementer, eksempelvis julegudstjeneste, børnearrangementer og andre festlige sammenkomster. Foreningen udsender et kvartårligt medlemsblad indeholdende artikler skrevet af medlemmerne samt oplysninger om foreningens aktiviteter og andet, der skønnes at have medlemmernes interesse. Desuden udsendes et elektronisk nyhedsbrev efter behov
Farvel til
25-øren
HJEMMEFRA Man kan dog stadig får vekslet de gamle 25-ører i banken
Læs mere...
Ny bro til Operaen
KULTUR 10 tegnestuer kæmper om at få lov til at bygge den nye bro, skænket af A.P. Møller Fonden
Læs mere...

VDN ApS, (Nyt fra Danmark), Store Kongensgade 44 B, 1. sal, 1264 Kbh. K, tlf. +45 33 21 46 00