Nyt Fra Danmark - magasinet for Udedanskere
Søg på Nyt Fra Danmark:

Forside
Nyheder
Spørg om skat
Køb Dansk
Arkiv
Syng med

Kontakt
Abonnement
Annoncer
Links
Nyhedsbrev
Tip en ven

Nyt Fra Danmark
som startsideUdlandsdansker,
pænt nej tak
Udenlandsdanskere, udlandsdanskere, udedanskere. Kært barn har mange navne. "Nyt fra Danmark" foretrækker det sidste, som vi konsekvent søger at bringe i anvendelse.
Læs mere...


Skat og økonomi

Send
Print

Pres på ny skattereform

Skrevet af: Redaktionen. Fra nr.: online Okt, 2008

Finansminister Lars Løkke Rasmussen (V) puster nu et enormt ambitionsniveau ind i den kommende danske skattereform.

Ministeren har udset sig skattereformen til at sikre, at danskernes gennemsnitlige arbejdstid ikke falder frem mod 2015. Det skriver dagbladet Børsen.

Demografien kræver faktisk, at lavere skatter får hver eneste dansker til at arbejde næsten en uge mere hvert år - eller det, der svarer til et ekstra arbejdsudbud på 50.000 personer. Men så højt kommer man ikke engang op, hvis man fjerner både topskat og mellemskat i den kommende skattereform, vurderer eksperter.

»Det er i høj grad en forårsøvelse. For der er ingen tvivl om, at hovedværktøjet til at sørge for at den gennemsnitlige arbejdstid ikke falder, det er at lave nogle ændringer i vores skattesystem, som gør, at skatten på den sidsttjente krone falder, og at det økonomiske motiv ved at blive længere i beskæftigelse øges,« siger Lars Løkke Rasmussen til Børsen.

Finansministeren lægger dermed et stort pres på Skattekommissionen, der til februar kommer med sit oplæg til en skattereform.

Tegn abonnement Tilmeld dig nyhedsbrevet eller Tip en ven

Mikrobryggerier
i krise
ØKONOMI Ølhunden glammer sikkert ikke mindre i økonomiske nedgangstider, men de øltørstige danskere køber billigt øl, når krisen kradser
Læs mere...
Ny bro til Operaen
KULTUR 10 tegnestuer kæmper om at få lov til at bygge den nye bro, skænket af A.P. Møller Fonden
Læs mere...

VDN ApS, (Nyt fra Danmark), Store Kongensgade 44 B, 1. sal, 1264 Kbh. K, tlf. +45 33 21 46 00