Nyt Fra Danmark - magasinet for Udedanskere
Søg på Nyt Fra Danmark:

Forside
Nyheder
Spørg om skat
Køb Dansk
Arkiv
Syng med

Kontakt
Abonnement
Annoncer
Links
Nyhedsbrev
Tip en ven

Nyt Fra Danmark
som startsideUdlandsdansker,
pænt nej tak
Udenlandsdanskere, udlandsdanskere, udedanskere. Kært barn har mange navne. "Nyt fra Danmark" foretrækker det sidste, som vi konsekvent søger at bringe i anvendelse.
Læs mere...


Skat og økonomi

Send
Print

V: Topskatten skal selvfølgelig ned

Rgeringspartiet Venstre går nu for første gang til direkte angreb på topskatten

Skrevet af: Redaktionen. Fra nr.: online Juli, 2008

Lavere topskat er det instrument, der kan levere mest arbejdsudbud for pengene, og ekstra arbejdsudbud er nødvendigt, hvis dansk vækst skal have ny næring på sigt. Det vurderer Peter Christensen, Venstres finanspolitiske ordfører, skriver Børsen.

»Renteniveauer udefra har vi ikke mulighed for at gøre noget ved politisk. Men det, vi kan gøre, er at udvide arbejdsstyrken, og vækstudsigterne viser, at det er mere påkrævet end nogensinde. Vi har sænket skatten to gange og har en aktiv arbejdsmarkedspolitik. Den lave vækst bør skærpe opmærksomheden blandt alle Folketingets partier ved den kommende skattereform. Det er selvfølgelig topskatten, der skal sænkes, hvis man for alvor vil løse arbejdsudbudsproblemerne,« siger Peter Christensen.

Dermed sender han et vink med en vognstang til både de øvrige partier og til VK-regeringens skattekommission, der med den tidligere socialdemokratiske skatteminister Carsten Koch i spidsen er ved at modellere et bud på en stor skattereform, der sænker skatten på den sidst tjente krone markant, skriver Børsen.

Tegn abonnement Tilmeld dig nyhedsbrevet eller Tip en ven

Anders And fylder 60 år i Danmark
KULTUR I USA er det Mickey Mouse, der er hovedpersonen, men i Danmark løber Anders And af med opmærksomheden - selv efter mange år på bagen
Læs mere...
Ny bro til Operaen
KULTUR 10 tegnestuer kæmper om at få lov til at bygge den nye bro, skænket af A.P. Møller Fonden
Læs mere...

VDN ApS, (Nyt fra Danmark), Store Kongensgade 44 B, 1. sal, 1264 Kbh. K, tlf. +45 33 21 46 00