Nyt Fra Danmark - magasinet for Udedanskere
Søg på Nyt Fra Danmark:

Forside
Nyheder
Spørg om skat
Køb Dansk
Arkiv
Syng med

Kontakt
Abonnement
Annoncer
Links
Nyhedsbrev
Tip en ven

Nyt Fra Danmark
som startsideUdlandsdansker,
pænt nej tak
Udenlandsdanskere, udlandsdanskere, udedanskere. Kært barn har mange navne. "Nyt fra Danmark" foretrækker det sidste, som vi konsekvent søger at bringe i anvendelse.
Læs mere...


Skat og økonomi

Send
Print

Skat sender inkassofirma til udlandet

Udedanskere skal ikke føle sig sikker på at slippe for deres danske skattegæld ved at rejse til udlandet - Skat sender nu inkassofirma efter dem.

Skrevet af: Redaktionen. Fra nr.: online marts , 2008

Som noget nyt er Skat nu begyndt at sende inkassofolk til udlandet for at inddrive den milliardstore gæld, som udedanskere har efterladt i Danmark, skriver Business.dk

I alt har Danmark 5,5 milliarder kr. til gode i udedanskeres skatteregnskaber, og nu sætter det danske skattevæsen dampen op for at inddrive den store skattegæld.

Skat har lavet en aftale med et inkassofirma, som bruges i de lande, som Danmark ikke har aftaler om at bistå med at inddrive dansk skat.

Vi har for eksempel ingen aftaler med Thailand. Men hvis der er en dansk skyldner med formue derude, så kan vi køre en retslig inkassosag på ham, siger Aage Pedersen fra skattecenter Tønder, der står for at samle det offentliges økonomiske krav, som udedanskere skylder.

Hver uge sender Skat et større antal udenlandske sager til inkasso.

Det koster selvfølgelig nogle penge, og vi sender kun sagerne til inkasso, hvis der er udsigt til at vi kan få penge ud af det, siger Aage Pedersen til Business.dk.

Tegn abonnement Tilmeld dig nyhedsbrevet eller Tip en ven

Mikrobryggerier
i krise
ØKONOMI Ølhunden glammer sikkert ikke mindre i økonomiske nedgangstider, men de øltørstige danskere køber billigt øl, når krisen kradser
Læs mere...
Ny bro til Operaen
KULTUR 10 tegnestuer kæmper om at få lov til at bygge den nye bro, skænket af A.P. Møller Fonden
Læs mere...

VDN ApS, (Nyt fra Danmark), Store Kongensgade 44 B, 1. sal, 1264 Kbh. K, tlf. +45 33 21 46 00